V75 Elitloppet!

Hejhejhej!

Tänkte följa upp mina femmor igår med en högre vinst idag!


Skriver inte nåt om omgången förutom att jag tror Lucky Jim tar hem elitloppet! Är alldeles för uppspelt! ;)
Här kommer mina rader iaf!


V75 vinst!

Hejhejhej!

Vart en liten vinst igår iaf!  ;)

Sex femmor vart det.





Lucky Jim!



Tror fan han kan ta hem det på Söndag!

TokDubbel!




Drog in ett till litet system och en liten tok Dubbel! ;)

Lycka till!

FinFin helg sen semester!

Japp MrKarlsson har semester hela nästa vecka! Jobbfri och barnfri! Sovasovasova! ;)
Elitloppet på Söndag! Såg ett klipp med Lucky Jim i nån lunchsändning nu i veckan och saatan vilken häst!! Han var ute å kände på banan och när han kom ur svängen och ut på rakan och borrade ner huvet och bara gasa då var det rysningar på Karlsson! ;) Ska se om jag kan hitta klippet å lägga upp det här! Men innan Elitloppet är det V75 imorrn som gäller! Riktigt fina lopp men känns ändå lite B när man vet vad som väntar på Söndag! Men jag har kollat  igenom omgången och gjort en liten rad som jag tänkte lägga ut.

I avdelning 1 är det ju bara spik på Skully Gully som gäller! Även om det är bra hästar emot och det är årsdebut så ska hon vinna det loppet hur lätt som helst!
Sen i andra så kommer andra spiken på en gång! Yukon Boko! Lite svårt att inte ta med Nisse Bean min nyblivna favvohäst men han ska faktiskt inte ha en suck mot Luddes häst som har sett ruggig ut!
I tredje är det Åkes två hästar som troligtvis kommer göra upp om segern men tar med Luddes Lewis O.M. som skrällde senast och som bara är streckad på 5% av kupongerna.
Fjärde avdelningen ser lite klurig ut och jag streckar på som fan här och hoppas det blir ett liiitet korsdrag iaf!
I Femte drar jag en liten chansspik! Men tror faktiskt att Tillman bakom Gamay Ribb leder från start till mål!
I sjätte låser jag loppet med tre hästar och tror det ska räcka! Hoppas på nån av Fredrik Perssons hästar! Varför inte Tom Raider start till mål där oxå!?
I sjunde och sista tar jag med tre hästar och hoppas Finnen Super Sprinter går å överraskar så det kanske blir lite utbetalning!


Lycka till imorrn allesammans!



Torvald Palema Elitloppet 2009!


Tredje plats!

Trotting Princess slutade trea i Norge nu ikväll! Grattis svärmor! ;)

Min dubbel sprack rätt fort! haha Ne Åkes häst var ruggit grym! Men Monster Drive i andra satt man iaf. Satte en tjuga vinnare på den oxå ;) 6,9 i v-odds så va fan 140 bananer e inte fy skam så här en Onsdagskväll!
Fan nu närmar sig helgen med stormsteg! Ska ju upp på bröllop i Gävle på Lördag men åker hem på kvällen så man är pigg å laddad på Söndag! Blir nog att man bänkar sig framför tv:n..skulle vart otroligt fint att åka upp men men det kommer fler chanser får man hoppas! Får dra ner till Halmstad på sprintermästaren i Juli istället!

Köpte mig en riktigt tuff kostym väst idag!! Fy satan va snygg ja kommer va på bröllopet! ;)
Ne nu ska jag ta å börja varva ner och lägga mig å kolla Seinfeld innan det är dax att glida in i drömmarnas värld!

Ha det fiint!


LD Vinst och en tok DD!

Hejhejhej!

Var inne på Coop på lunchen å handlade lite och kunde inte hålla mig från att dra in en liten LunchDubbel för 60:- Och jooodå Mr Karlsson är het nu vettni! ;) Så man drog in en liten Crazy DagensDubbel som jag tror kan slå in! Svanstedt är alldeles för stor favorit i första och tror han torskar så det blir nog lite utdelning ikväll tror jag!
Har inte fått tag i svärmor så jag vet inte hur det gick för Trotting idag?? Skriver några rader lite senare ikväll!
Tudiludis!


Travtravtrav!

Tjatjatja!

Fan nu börjar det suga i travtarmen! Inte lång tid kvar nu! Är sååå jävla sugen på att åka upp på Söndag men vet inte om min fyra åriga dotter är lika sugen på att gå runt bland 30000 andra travnördar! ;) men vi får se det är ju ändå jag som bestämmer! haha
FinFin uppladdning med Skully Gully på Lördag! Tror hon vinner i årsdebuten och kan nog bli en spik i första avdelningen! Tänkte sätta mig ikväll å gå igenom helgens trav lite nogrannare!
Har fan ingen aning hur det kommer att gå på Söndag!!?? Men det ska bli riktigt kul å se Lucky Jim i första försöket och kommer nog bli skaaaaaplig körning om täten mellan Copper Beech och Lavec Kronos!!! Ähh kommer bli tokkul!
Jag skiter fullständigt i V64an imorrn! Kollade igenom startlistorna men det ser heeeelt ointressant ut när man vet vad som kommer i helgen! Så det blir full uppladdning inför helgen!

Imorrn springer Trotting Princess på Bjerke som sagt! Håll tummarna!!

Ha en trevlig kväll i skit vädret!

Tudiludis!

Elitloppet!

ELITLOPPET FÖRSÖK 1

1) Nu Pagadi (Sverige)

2) Copper Beech (Tyskland)

3) Quarcio du Chene (Sverige)

4) Lavec Kronos (Sverige)

5) Ilaria Jet (Italien)

6) Nimrod Borealis (Frankrike)

7) Lucky Jim (USA)

8) Triton Sund (Sverige)

 

ELITLOPPET FÖRSÖK 2

1) Torvald Palema (Sverige)

2) Enough Talk (USA)

3) Oyonnax (Frankrike)

4) Beanie M.M. (Sverige)

5) Define the World (Kanada)

6) Lisa America (Italien)

7) Brioni (Tyskland)

8) Iceland (Sverige)


Godmorgon!

Yoyoyo!

Då sitter man här bakis å skakis igen då..vart lite fin grillning me grannarna och ett gäng öl igår. Trevligt som fan var det! Travet igår gick inte alls som planerat. Började ju bra med att man satt 16oddsarn Lewis O.M. men sen gick det utför. Fattar inte riktigt vad man tänkte på när man spikade Global Investment suck! Sen drog man ju en chansspik i sjätte avdelningen som gick käpprätt åt helvete. jaja så kan det gå! Får ta å ladda upp inför nästa Lördag istället! Är rätt mätt på trav just nu så det blir inge spel idag iaf. Onsdagens V64 ser rätt så tam ut tycker jag så vi får se om man orkar sätta sig in i omgången. Ja just fan! Svärmors pärla Trotting Princess startar på Bjerke nu på Onsdag efter en tids uppehåll! Ska bli riktigt skoj! synd bara att man inte kan se loppet! Tror det var Tom Horpestad som skulle köra och spår 2 eller 3! Jag håller tummarna för Prinsessan! Nu ska jag nog dra ut i skogen med lilltjejen och leta sniglar å kottar!

Ha en finfin Söndag allesammans!

Tudiludis!


V75 Solvalla!

Hejhejhej!

Tänkte följa upp gårdagens vinst med en mijonvinst idag! ;)
Har studerat å klippt  klistrat med denna rad och tror att den kan funka faktiskt!
Garderar några favoriter och hoppas på lite korsdrag så man kan få sig en fin slant kanske! ;)
Dagens drag är garanterat 10 Saint Ann i V75-5 som är streckad på 2% av kupongerna just nu! Hans Karlsson säger att han absolut inte skulle göra en kupong utan henne och att hon är i en ruuuuskig form! Låter bra tycker jag och garderar favoriten!




Kan va att jag drar in en riktig tokrad precis innan spelstopp också..lägger ut den här isf!
Lycka till alla racinglovers!! ;)

Vinst V65

Kul att få vinna lite kosing!
Är väl mest stolt över mitt korsdrag 6 Miskos Exson i avdelning 4 som jag tipsade om innan omgången! ;)
Tänkte följa upp med en sjua idag!



HELG!

Fyyhy fan va skönt att det är fredag! Ska bli riktigt skönt med en ledig helg!
Satt på lagret efter jobbet idag å kollade lite atg live..hade 41 spänn kvar på atg kontot och letade skrällar. Hittade ett par fina skrällar i lopp 9 på Rättvik, amatörlopp som det har en tendens att skrälla i har jag märkt. så man drog in en VP på Dalsbo Kongen som inte hade startat på nästan två år. Yes! V-Odds: 50,01 P-Odds: 14,19. Så nu har man råd att lira lite V65 ikväll och V75 imorrn! ;)

Har gjort en riktigt fin rad tills ikväll som jag tror starkt på!
Har hittat några riktiga korsdrag som jag tycker är alldeles för lite streckade!

I första avdelningen blir nog Intoxicated jättefavorit och hon vinner nog detta lopp 9 av 10 gånger men jag har en liten feeling för Adielsson och Knockout Rose!
I andra avdelningen blir det en liten chans spik! Magic Rex från ett dåligt läge, men som jag tror vinner detta!
I tredje är det två hästar som blir mest spelade men tror att en tredje kan smyga med och vinna! 2 Dixie Exclusive som i näst senaste starten gick i dödens hela loppet och köttade ner ledaren till slut! 5%!!
Fjärde avdelningen är ett amatör lopp som jag tror kan skrälla rätt bra! Och hoppas på mitt korsdrag 6 Miskos Exson till 3%! ;) I sista avdelningen är det dax för Mr Karlsson att äntligen bli Ensam Vinnare när 10 Dora East går och tokskräller!! haha fan det låter ju bra iaf! 




2RÄTT!!??

Två rätt på V64 ikväll..
Jag fattar inte hur folk har tid med att plugga trav..jag skulle behöva ha detta som ett heltids jobb om jag ska ha nån chans att plugga på om alla hästar och få full koll..nån som är sugen på att anställa en rätt dålig amatörtippare kanske?  Men dom här såkallade "experttipparna" Nybrink, Vadsmo, Malla är dom anställda som experttippare och får lön eller? Och hur blir man experttippare? Jag har vart insatt i trav i ca ett år och har aldrig sett Nybrink sätta ett tips! Eller jo det har jag väll kanske men då är det dom såkallade "dragen" han kommer med på typ 3gånger pengarna! WOW va duktig du är! Ne jag blir lite less när det går dåligt kanske ni märker! ;)
Men nu ska jag verkligen ladda batterierna tills på Lördag och sätta mig och läsa på och verkligen djupdyka! Och om man sitter med två rätt när man verkligen har gjort sitt bästa då känns det lite mer okej faktiskt!
Jaja ha en fortsatt trevlig vecka så kommer MrKarlssons riktigt genomtänkta V75a ut här på bloggen på Lördag förmiddag!

Tudiludis för fan! ;)

RSS 2.0